Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Bondage möbel "Hooked on the feeling"

  • 699 kr

Försätt dig själv i extas med Bondage möbeln "Hooked on the Feeling"! Denna BDSM-möbel är inte bara robust, den är din biljett till en värld av möjligheter.


Finns i lager
Dela

Försätt dig själv i extas med Bondage möbeln "Hooked on the Feeling"! Denna BDSM-möbel är inte bara robust, den är din biljett till en värld av oändliga möjligheter. Fäst den på väggen eller i taket och låt spelet börja. Ingen flykt möjlig, ingen nåd given - här är det du som bestämmer reglerna.

Med sin svarta stålkonstruktion är "Hooked on the Feeling" lika elegant som den är orubblig. Kvalitet? Top notch. Diskretion? Absolut. När festen är över packar du enkelt ner din syndfulla kompanjon i en liten låda, redo för nästa eskapad. Perfekt för de stunder då du vill utforska gränserna eller helt enkelt njuta av att vara helt i kontroll.

Denna fantastiska möbel funkar bäst med vår sexgunga som ska hängas i taket. Därför har vi skapat ett supererbjudande för dig som vill ha båda! Separat kostar denna möbel 699 kronor och sexgungan ligger på 499 kronor. Men köper du båda två får du dem tillsammans för endast 949 kronor!

Så, vad väntar du på? Ge dig hän (bokstavligen) till känslan och upptäck nya höjder av njutning med dessa möbler.