Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer


Bli vår samarbetspartner och börja presentera sexleksaker på homeparties!
Jezebel.se är en leverantör av sexleksaker som säljs via homeparties, mässor och webshop. Vi presenterar produkterna och säljer dem till festdeltagarna via order som sedan skickas med postnord eller avhämtning hos värdinnan. Jobbet är både roligt och lönsamt. Vi betalar enligt branschens norm provision 20-30% och semesterersättning 12% och du kan du komma igång utan att lägga ut några pengar alls eller ta startpaketet via klarna och få 5%rabatt från oss . Har du ditt eget företag kontakta oss så skickar vi en offert. 


Du får produktväskan utan att lägga ut pengar
Du måste naturligtvis ha produkter att visa upp på parties. Som säljare får du en komplett produktväska av oss fullproppad med sexleksaker som säljer bäst på just homeparties. Dessa produkter är dina. Du behåller dem även om du skulle välja att sluta hos oss efter att väskan är betald till fullo.

Vi tror på att jobba tillsammans och på så sätt nå dit vi alla vill komma.

Självklart kan du välja att betala väskans innehåll direkt när du sätter igång. Men har du inte de pengarna i din buffert - ingen fara! Vi samarbetar med Klarna och hos oss kan du välja att jobba undan kostnaden genom att vi drar en del vid de första utbetalningarna till dig istället. Du kan alltså komma igång helt utan att lägga ut någon insats.

Om du väljer att delbetala, dina första 5 partyn får du en provision på 15% för all din försäljning, sedan får du hela 20% provision på all din försäljning.

Produktväskan innehåller de viktigaste produkterna i säljsortimentet till ett värde omkring 8.000 kronor. Kan betalas till fullo i förskott via Klarna och få 5% avdrag eller med provisionerna på din försäljning. Väskan skall vara betald inom 2 månader från att du tagit emot den.


Vi utbildar dig om produkterna och försäljning
Någon dag efter att du fått din produktväska möts vi på webcam. Vi ger dig utbildning inom försäljningsteknik, feststrategi, produktkännedom och all teknisk information. Detta möte kan ske med flera säljare samtidigt. Efter detta möte är du "good to go".


Provision upp till 30% + 12% semesterersättning
Hos oss får du en vanlig lön och slipper starta en egen rörelse. Vi betalar dig månadsvis från 15% upp till 30% på all försäljning och lägger till semesterersättningen, precis som lagen kräver. Skulle du sälja mycket mer än genomsnittet (tabell finns) går din provision upp och du kan tjäna upp till 30% på all din försäljning.  Din lön räknas på din försäljning exklusive moms.

Försäljning/månad

Provision

Sem.ers.


12.000 ex moms

20%

12%16.000 ex moms

22%

12%20.000 ex moms

24%

12%24.000 ex moms

26%

12%30.000 ex moms

30% 
 
 

12%
Värva en vän & få en generös bonus
Rekommendera en vän att börja hos oss och vi belönar dig! Efter att din vän har arrangerat sitt första party, har du tjänat 100 bonuspoäng*. Dem kan du spendera direkt om du vill. Då får du välja produkter från vår shop. Men du kan även spara poängen och fortsätta rekrytera fler för att få ännu mer poäng och ännu bättre bonusar. Bonus kan du samla under ett helt år.

*Bonuspoängen räknas tillgodo efter att den rekryterade har arrangerat minst en fest med försäljning och betalat sin produkt väska. För att kunna tjäna bonus måste du själv ha uppfyllt samma villkor.


Hur går det till på ett party?

Att vara en säljare är både kul och lönsamt. Alla jobbar på sitt egna sätt. Du får en utbildning via webbkamera innan du sätter igång och får även kontinuerlig briefing från oss. Med det som bas presenterar du produkterna live. Att arrangera en fest kan exempelvis gå till enligt följande.

1. Du berättar någon du känner om ditt extra jobb och frågar om denne kan vara intresserad av att ha ett homeparty hos sig. Den som har har festen hos sig får alltid en värdinnegåva av oss. Värdinnegåvan kan vara olika, men dess värde understiger aldrig 400 kr. Ni kommer överens om att hon ordnar ett party och du ordnar dess innehåll. Din värdinna har även hon möjligheten att få en gåva för en högre summa genom att vara aktiv och få in rätt kunder.
Vi på kontoret kan också ge dig kontaktuppgifter till någon som vill arrangera ett party. Det sker när du är den närmaste säljaren. Då behöver du bara kontakta värdinnan och komma överens om ett datum.

2. Din kompis bjuder hem sina väninnor. Hon kan använda våra färdiga inbjudningskort eller bjuda sina vänner muntligt eller precis som hon vill. Ett lämpligt antal gäster ligger mellan 8 och 15 personer. När det kommer till att bjuda på något så får värdinnan välja om hon bjuder på fika eller välkomstdrink samt tilltugg eller om det kan funka med ett knytkalas. Det är upp till henne.

3. Datumet för homepartyt är här. Du har redan åkt hem till värdinnan och lagt fram produkterna. När alla har kommit och när alla har kommit i stämning så börjar du din presentation och visar leksakerna till tjejerna. Alla gäster får känna oh klämma på produkterna. Ju mer gästerna får vara delaktiga, desto mer säljer du. Gästerna beställer sedan det du har lyckats sälja till dem via nätet, du är med dem hela tiden och ser till att allting går rätt till. Beställningen betalas alltid direkt på plats med Klarna, kort eller Swish.  Sedan kanske fortsätter ni att ha kul tillsammans och efter festen packar du ihop och har redan börjat planera din nästa fest.

4. Efter några dagar, maximalt en vecka (beroende på postnord) efter festen får festdeltagarna en diskret försändelse från oss med de beställda produkterna. Skulle något gå snett, behöver du inte ta det tråkiga utan vår kundservice (som svarar inom 24 timmar) tar alla sådana diskussioner. Du ska bara koncentrera dig på det du är bra på - att sälja. Tilläggas kan, att det är extremt sällsynt att kunden är missnöjd med något. Men du ska veta, att vi alltid har din rygg och hjälper dig vid minsta motgång du eventuellt möter.
Anmäl ditt intresse här 

Visst låter det bra? Ta chansen och börja med homeparties!
Fyll i nedanstående intresseanmälan, det är helt utan förbindelser och förutsättningar.

Vi kontaktar dig inom några dagar för att berätta mer och så tar vi det därifrån.

: