Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Bli en homeparty säljare
För dig som vill hålla ett homeparty 
 
Bli vår samarbetspartner och börja presentera sexleksaker på homeparties!

Jezebel.se är en leverantör av sexleksaker som säljs via homeparties och webshop. Vi presenterar produkterna och säljer dem till festdeltagarna via order som sedan skickas med postnord eller avhämtning hos värdinnan. Jobbet är roligt och lönsamt. Vi betalar enligt branschens norm provision 20-30% och semesterersättning 12% och du kan du komma igång utan att lägga ut några pengar alls. Har du ditt eget företag kontakta oss så skickar vi en offert. Vill du ha ett homeparty hos dig?
Du som en homeparty värd/värdinna får en gåva från oss värd minst 400 kronor. Som värd bjuder du hem dina vänner, ett lämpligt antal är 10-14 personer och agerar värd under kvällen. Huruvida du arrangerar ett party där du bjuder gästerna på något att dricka eller äta eller om du arrangerar ett knytkalas är helt upp till dig. Du vet ju bäst vad som fungerar bland dina vänner. Det är alltid lättast att få folk att komma på dagar som fredag eller lördag, men det kan fungera även med en vardagskväll. Det vet du nog också bäst när det gäller just din vänskapskrets.

Jezebel.se har homeparty säljaren för dig. Om du är intresserad av att ha en homeparty hos dig, fyll i vårt kontaktformulär så kopplar vi ihop dig med den närmaste homeparty säljaren.


Mer info: