Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer


Vill du ha ett home party hos dig?

Fest för tjejer 

Du som en homeparty värdinna får en värdinnegåva från oss värd minst 500 kronor.

Som värdinna bjuder du hem dina väninnor, ett lämpligt antal är 10-14 personer och agerar värdinna under kvällen. Huruvida du arrangerar ett party där du bjuder gästerna på något att dricka eller äta eller om du arrangerar ett knytkalas är helt upp till dig. Du vet ju bäst vad som fungerar bland dina vänner. Det är alltid lättast att få folk att komma på dagar som fredag eller lördag, men det kan fungera även med en vardagskväll. Det vet du nog också bäst när det gäller just din vänskapskrets.

Jezebel.se har homeparty säljaren för dig. Om du är intresserad av att ha en homeparty hos dig, fyll i vårt kontaktformulär nedan så kopplar vi ihop dig med den närmaste homeparty säljaren. 


Fest för killar 

Du som en homeparty värd får en värdgåva från oss värd minst 500 kronor

Jezebel.se kan även erbjuda killfester. Just nu är en killfest tillgänglig endast i Stockholm. En killfest går till ungefär som en tjejfest med den skillnaden att säljaren som presenterar de olika leksakerna år en kille, som känner till vårt sortiment av leksaker för den manliga publiken.  Inriktningen kan vara både straight eller gay. Om du är intresserad av att arrangera en killfest, notera detta i kommentarssfältet i intresseanmälan.
Till dig som redan har ett homeparty inplanerat...


Inbjudningskort

Hur du bjuder hem folk är naturligtvis helt upp till dig. Men för dig som vill ha lite hjälp med det, har vi tagit fram några mallar till inbjudningskort som du får fritt använda. Jezebels homeparty säljare, som du redan har kontakt med, hjälper dig gärna om du behöver det.


Högerklicka på bilden och välj "Öppna bilden i ny flik" för att se den i större format. (Du måste gå till fliken där bilden har öppnats)
Högerklicka på bilden för att skriva ut eller spara den.
Inbjudningskort att skriva ut eller skicka via e-post


Inbjudningskort att lägga upp i flödet på Instagram

Mått 1080x1080px
Inbjudan att lägga upp på Instagram story

Mått: 1080x1920px


Lycka till med ditt home party!
Vi är säkra på att ni kommer att ha det riktigt roligt tillsammans.