Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer


Vill du ha ett home party hos dig?


Exklusiva homepartyn för tjejer 

Som värdinna för ett homeparty får du en exklusiv gåva från oss, värd minst 400 kronor.

För att organisera ett lyckat homeparty bjuder du hem dina väninnor, med ett rekommenderat antal på 10-14 personer. Du bestämmer själv om du vill bjuda gästerna på något att dricka och äta eller om du föredrar att arrangera ett knytkalas. Du känner dina vänner bäst och vet vad som fungerar för er. Fredagar och lördagar brukar vara populära, men även vardagskvällar kan fungera beroende på din vänskapskrets. Jezebel.se erbjuder erfarna homeparty-säljare för att göra ditt evenemang oförglömligt. Om du är intresserad av att vara värdinna för ett homeparty, fyll i vårt kontaktformulär nedan så matchar vi dig med den närmaste säljaren.


Exklusiva homepartyn för killar

Som värd för ett homeparty får du en exklusiv gåva från oss, värd minst 400 kronor.

Vi erbjuder även specialiserade evenemang för män, för närvarande tillgängliga i Stockholm. Ett sådant evenemang liknar en fest för kvinnor, men med en manlig säljare som är expert på vårt sortiment av produkter för män. Dessa evenemang kan anpassas för både straight och gay publiker. Om du är intresserad av att arrangera ett homeparty för män, ange detta i kommentarsfältet vid din intresseanmälan.


Exklusiva homepartyn för möhippor, svensexor mm.

Jezebel.se erbjuder också skräddarsydda homepartyn för speciella tillfällen som möhippor, svensexor, och andra privata evenemang. Dessa tillställningar ger en unik och rolig upplevelse för alla deltagare. Oavsett om det är en möhippa där ni vill fira bruden med lite extra krydda och skratt, eller en svensexa där brudgummen kan upptäcka nya spännande produkter, så har vi något för alla. Våra erfarna säljare anpassar sig efter temat och stämningen på ditt evenemang, och ser till att kvällen blir minnesvärd. För att boka ett specialanpassat homeparty, fyll i vårt kontaktformulär och specificera typen av evenemang du planerar, så hjälper vi dig att skapa en oförglömlig kväll.


Kontakta oss 

Är du intresserad av att arrangera ett homeparty? Fyll i vårt kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig med mer information och hjälper dig att komma i kontakt med en säljare i din närhet. Låt oss hjälpa dig att skapa en kväll fylld med skratt, glädje och nya upptäckter!
Till dig som redan har ett homeparty inplanerat...


Inbjudningskort

Hur du bjuder hem folk är naturligtvis helt upp till dig. Men för dig som vill ha lite hjälp med det, har vi tagit fram några mallar till inbjudningskort som du får fritt använda. Jezebels homeparty säljare, som du redan har kontakt med, hjälper dig gärna om du behöver det.


Högerklicka på bilden och välj "Öppna bilden i ny flik" för att se den i större format. (Du måste gå till fliken där bilden har öppnats)
Högerklicka på bilden för att skriva ut eller spara den.
Inbjudningskort att skriva ut eller skicka via e-post


Inbjudningskort att lägga upp i flödet på Instagram

Mått 1080x1080px
Inbjudan att lägga upp på Instagram story

Mått: 1080x1920px


Lycka till med ditt home party!
Vi är säkra på att ni kommer att ha det riktigt roligt tillsammans.