Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Sexgunga som monteras i tak

  • 499 kr

Upptäck nya höjder av njutning med vår takmonterade sexgunga! Låt inte tyngdlagen begränsa ditt sexliv!


Finns i lager
Dela

Upptäck nya höjder av njutning med vår takmonterade sexgunga!

Låt inte tyngdlagen begränsa ditt sexliv! Med Jezebel.ses takmonterade sexgunga är det endast din fantasi som sätter gränser. Sväva in i en värld av erotisk akrobatik och utforska positioner som tidigare bara fanns i dina drömmar. Vem behöver en vanlig gungstol när man kan ha en sexgunga?

Denna robusta gunga bjuder på mer än bara en svindlande tur - den är din biljett till obegränsad passion och spänning. Med dess tåliga material klarar den av de mest entusiastiska av äventyr, och de mjukt fodrade delarna ser till att komforten är på topp oavsett hur högt du flyger.

Installationen? Enklare än att knyta en skosnöre! Och när ni landat efter er erotiska resa, montera ner gungan lika lätt och stuva undan den diskret tills nästa lustfyllda upptåg. Medföljer givetvis en liten guide som visar väl;a favoritpositioner - men vi vet att ni kommer hitta era egna favoriter bland molnen...

Denna gunga monteras bra och fungerar bäst tillsammans med vår BDSM-möbel Hooked on a feeling. Därför har vi skapat ett extra erbjudande. Separat kostar denna gunga 399 kr och möbeln ligger på 699 kr. Köper du båda två får du dem tillsammans för endast 899 kr.

Är du redo att gunga dig mot himmelska höjder? Lägg till Jezebel.ses takmonterade sexgunga i din kundvagn idag!