Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Lyxigt BDSM set med exklusiv väska

  • 1 295 kr

Den här väskan med sitt innehåll definierar lyxen inom BDSM. Detta set kommer i elva delar packad i en lyxig attaché portfölj i svart alligatorlack.

Finns i lager
Dela

Upptäck den ultimata kombinationen av njutning och kontroll med vårt lyxiga BDSM-set. Denna exklusiva samling är en hyllning till sinnlig dominans och underkastelse, som andas lyxig upplevelse perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Utforska dina gränser samtidigt som upplever produktens exklusivitet.

Varje set levereras i en elegant attachéväska klädd i svart alligatormönstrat lack, som inte bara förvarar dina leksaker utan också utstrålar en sofistikerad aura av mystik. Inuti väskan finner du ett noggrant urval av hand- och fotbojor med lyxiga guldkedjor, en gagball för tystnadens lekar, ett halsband med koppel som ger dig full kontroll, en sensuell mask som höjer spänningen, en minipiska som lockar fram lystna stön, en paddel för kittlande bestraffningar samt bröstklamrar för att intensifiera näjningen. Varje produkt är tillverkad av svart högkvalitativt PU-läder med eleganta guldfärgade metalldetaljer som kompletterar den stilfulla portföljen.

Dyk ner i den erotiska konsten av BDSM och låt detta set bli din nyckel till obegränsad njutning. Och det är vad som medföljer: en nyckel så inga obehöriga kan ta del av din lilla hemlighet. Beställ nu från Jezebel och ge dig själv och din partner en upplevelse utöver det vanliga!