Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Rabbit - klassikern med det lila extra

  • 399 kr

Rabbit är tillbaka med en moderniserad, snygg upplaga av klassikern.

Finns i lager
Dela

Rabbit - Den Odödliga Klassikern

Kära nymfomaner, glöm inte var ni lade er hatt för nu är det dags att ta fram partytricken igen! Möt Rabbit - den ivriga frestaren som revolutionerade kvinnlig njutning och nu hoppar fram i en ny, uppsnoffsad kostym med en speciell extra finess, som andra rabbits inte har!

Först och främst rör sig denna rabbit upp och ner och ger dig en perfekt stimulans i G-punkten och en otrolig känsla för den som kan få vaginala orgasmer. Men det är verkligen inte allt. Den här kaninens klitorisstimulator rör sig lika mycket som själva dildon. Det vill säga att du längre inte behöver hålla på att röra dildon upp och ner, bak och fram osv för att ge din klitoris stimulans. Denna rabbit gör det nu åt dig. Glöm tråkiga klassisker som har ett pärlband som sin enda rörliga del och nöj dig inte med mindre än denna speciella kanin, som stimulerar lika mycket klittan som G-punkten automatiskt - och den är den ensam om!

Med sitt kroppssäkra silikon som smeker dig mjukare än en kattunge och en motor stark nog att få själva duracellkaninen att bli en tvåa, står denna lekfulla kompis redo att leverera jordskakande orgasmer på beställning. Och glöm inte klitorisstimulatorn - den vet exakt hur man trollar fram ett leende som varar längre än din senaste Tinderdejt.

Från mjukt mys till vilda vibrationer, med steglösa inställningar från 1 till 10, kan du skräddarsy din resa mot extas. Så vad väntar du på när det är dags att bjuda in en riktig klassiker till sängkammaren? Mr Rabbit.