Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

G-punkts simulator

  • 349 kr

Denna dubbeltrubbel ger dig njutning på många ställen och på många sätt. Uppladdningsbar. Säkert fast silikon. 10 program och intensiteter.

Finns i lager
Dela

Dubbeltrubbel dildo: dubbelt så kul, dubbelt så skönt

Är du redo för en erotisk expedition som utforskar varje millimeter av din lust? Jezebel presenterar Dubbeltrubbel dildon - sexleksaken som inte nöjer sig med att vara vanlig. Med denna frejdiga fältskär kan du uppleva njutning på kroppshåligheter du inte visste var sköna!

Ladda upp för en helkväll av obegränsad lek med dess uppladdningsbara design. Känn det lyxiga, kroppssäkra silikonet som smeker dig med precision. Och håll i hatten - här kommer 10 vilt skiftande program och intensiteter! Använd den som en buttplug eller låt din partner njuta under akten med en prostatastimulans han aldrig glömmer?

Och damer, vrid om den till en dildo eller klitorisstimulator och låt de kraftfulla vibrationerna föra dig till himmelska höjder. Oroa dig inte för störningar - denna diskreta enhet är lika tystlåten som den är effektiv, med en motor som inte backar för nägot.

Vattentät? Självklart! Ta med den till duschen eller badet och upptäck helt nya sätt att bli blöt på. Styrningen är barnsligt enkel med inbyggda knappar som låter dig navigera genom ett hav av orgasmiska valmöjligheter.

Så varför nöja sig med trubbigt tristess när du kan ha det skönt dubbelt upp?! Ge dig själv eller din partner den gåvan som fortsätter att ge - bokstavligen på flera ställen samtidigt.