Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Satisfyer® Pingvinen

  • 399 kr

Vem älskar inte pingviner? Denna välklädde ivriga lilla manick som inte vill något annat än att ta dina orgasmer till nya höjder.

Finns i lager
Dela

Satisfyer Pingvin

Vem älskar inte pingviner? Denna välklädde, ivriga lilla manick är här för att ta dina orgasmer till nya höjder. Med sin medföljande USB-laddare kan du ladda upp den inför oändliga stunder av njutning.

Satisfyer Pingvin är samma fantastiska leksak som Satisfyer Pro 2 Next Generation, den hetaste vibrerande leksaken för kvinnor! En beröringsfri storsäljare som ger hela 98% av användarna orgasm!

Med Satisfyer Pingvin är du alltid redo för nya äventyr. Tack vare det praktiska batterifacket kan du njuta när som helst och var som helst. Den vattentäta designen gör att du även kan ta med den i badkaret eller duschen för en extra sensuell upplevelse. Har du missat Satisfyer, har du missat en hel del sköna orgasmer.

Den ergonomiska formen gör Satisfyer till ett rent nöje att använda. Dess tryckvågsteknik erbjuder en unik känsla som ingen annan masturbator kan matcha. Satisfyer Pingvin har 11 intensiva programlägen.

Oroa dig inte för att batterierna ska ta slut mitt i njutningen. Denna manick är uppladdningsbar och laddaren ingår naturligtvis.