Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Satisfyer pingvin

  • 399 kr

Vem älskar inte pingviner? Denna välklädde ivriga lilla manick som inte vill något annat än att ta dina orgasmer till nya höjder.

Finns i lager
Dela

Vem älskar inte pingviner? Denna välklädde ivriga lilla manick som inte vill något annat än att ta dina orgasmer till nya höjder. Laddas enkelt upp inför senare användning med medföljande USB-laddare som håller till många orgasmer. 

Själva leksaken är den samma som Satisfyer Pro 2 Next Generation, som är hetast bland vibratorer för kvinnor! En beröringsfri storsäljare som ger hela 98% av användarna orgasm!

Du kommer att vara redo för vilket äventyr som helst med Satisfyer Pro 2. Tack vare det praktiska batterifacket, kan du uppleva njutning oavsett tid och plats. Den vattentäta funktionen kan också ge dig en sensuell upplevelse i badkaret eller duschen. Har du missat Satisfyer, har du missat en hel del sköna orgasmer.

Den ergonomiska formen gör Satisfyer till ett nöje att använda. Dess effekt baserar på tryckvågsteknik och känns annorlunda än någon annan masturbator. Satisfyer Pro 2 har 11 intensiva programlägen.

Oroa dig inte för att batterierna kan ta slut mitt i njutningen. Den hr manicken är uppladdningsbar och laddaren följer med, naturligtvis.