Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Zemalia Spaxia-X

  • 995 kr

Zemalia Spaxia-X – Den ultimata njutningsmaskinen som tar dig till himmelska höjder! Zemalia är bättre än någon av sina konkurrenter på att suga och smeka.

Finns i lager
Dela

Zemalia Spaxia-X – Den ultimata njutningsmaskinen som tar dig till himmelska höjder!

Låt oss presentera Zemalia Spaxia-X, den revolutionerande masturbatorn som får dina tidigare erfarenheter att blekna i jämförelse. Med Spaxia-X vid din sida (eller snarare i din hand), är du aldrig ensam om nöjet. Denna teknologiska gudagåva är skapad för att överträffa det vanliga, och leverera sensationer som får dig att ifrågasätta verkligheten.

Vår Spaxia-X är inte bara en sexleksak, det är din personliga orgasmkonstnär som målar upp en värld av obeskrivlig njutning. Glöm allt vad manuell stimulans heter; låt Spaxia-X ta över showen med sina fem förföriska massageprogram och fem hypnotiserande vibrationsmönster. Kombinera dem efter eget tycke för en symfoni av sensationer, eller låt den otroliga avsugningsfunktionen spela solonummer – valet är ditt!

Designad för att vara en av de tystare av masturbatorerna, kan du njuta utan att oroa dig för ovälkommen uppmärksamhet. Dessutom är den vattentät – perfekt för våta äventyr i duschen eller badet.

Sleeven? Oh la la! Tillverkad i patenterat supermjukt silikon som känns så trovärdigt att du kommer undra varför du någonsin nöjde dig med mindre. Och ja, du kan använda ditt favorit silikonbaserade glidmedel för en ännu smidigare upplevelse.

Med Spaxia kan du säga hejdå till det jobbiga med utbytbara batterier. Spaxian laddas på nolltid och en laddning kan ge dig oabryten njutning non-stop i hela två timmar!

Uppgradera din ensamtid till rena rama lyxstunden med Zemalia Spaxia-X. Passa på nu när vi har ett oslagbart introerbjudande!

Tillverkaren Zemalias produkter är kvalitet och njutning hand i hand.


Läs en oberoende recension om den här produkten här