Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Jezebel magic wand 3.0

  • 599 kr

Jezebel Magic Wand 3.0 - Din nya bästa vän som vet exakt hur man trollar fram ett leende! Glöm den tråkiga dammsugaren, här är hemmafruars nya favoritpryl.

Finns i lager
Dela

Jezebel Magic Wand 3.0 - Din nya bästa vän som vet exakt hur man trollar fram ett leende! Glöm den tråkiga dammsugaren, här är hemmafruarnas nya favoritpryl som verkligen suger... eller kanske inte på riktigt, men du fattar...

Vår egna Jezebel Magic Wand 3.0 är inte bara en fröjd för ögat med sin eleganta design, den är också en mästare på att massera bort alla dina bekymmer (och kläder). Med sin flexibla storlek och sofistikerade utseende kan du stolt visa upp den på nattduksbordet eller varför inte i bokhyllan mellan klassikerna?

Och du, låt dig inte luras av dess oskyldiga yttre; denna magiska stav har hela 10 vibrerande frekvenser och 30 intensitetsnivåer. Dessutom kommer den ihåg dina föredragna inställningar tack vare avancerad minnesteknik, så att du snabbt kan fortsätta där ni slutade sist... snacka om personlig service!

Med ett starkt uppladdningsbart batteri som klarar två timmars non-stop action, behöver du inte oroa dig för att festen tar slut i förtid. Och eftersom den är 100% vattentät, kan du ta med din nya kompis till både duschen och badkaret för lite blötare äventyr.

Tyst som en mus (pun intended) utrustad med en ultratyst motor, stör den inte ens när klockan tickar på nattduksbordet. Med sin 360 graders flexibilitet når den alla de rätta punkterna utan problem. Tillverkad av Food Grade antibakteriellt silikonmaterial, garanterar vi att din lust blir lika ren som din samvetskval.

Designad med kärlek i Sverige och tillverkad med precision i Kina – Jezebel Magic Wand 3.0 är redo att bli din mest lojala följeslagare. Så vad väntar du på? Låt Jezebel föra dig in i extasens underbara värld!