Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Dubbel masturbator

  • 499 kr

Dubbel Masturbator Deluxe – Din Biljett till Nöjesparken! Trött på enformiga sololekar? Låt oss introducera din nya kompanjon.

Finns i lager
Dela

Dubbel Masturbator Deluxe – Din Biljett till Nöjesparken!

Trött på enformiga sololekar? Låt oss introducera Dubbel Masturbator Deluxe, den ultimata kompanjonen för en vild åktur i njutningens berg- och dalbana. Med två inbjudande hål gömda i samma förföriska hylsa, är det som att ha VIP-biljett till både första klassens avsugning och en het, uppvärmd kärleksgrotta.

Förbered dig på att bli bortskämd med valmöjligheten! Börja din erotiska resa med en sensationell simulation av oralsex som får knäna att vika sig. När du är redo för mer, glid över till den andra sidan och låt dig svepas med av en passionerad fittupplevelse som lovar att ta dig till nya höjder.

Och när festen är över? Inga problem! Denna syndigt sköna leksak är lika lätt att rengöra som den är njutbar att använda. Snabbt och diskret, så att du kan vara redo för nästa runda av lustfyllda äventyr utan dröjsmål.

Med Dubbel Masturbator Deluxe, blir det aldrig tråkigt. Det är dags att uppgradera din onani-session till något extraordinärt. Dubbla ingångar, dubbel njutning, dubbel action – 2-i-1 har aldrig varit så lockande!