Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Zemalia® avsugningsmaskin

  • 995 kr

Zemalia Spaxia-X – Den ultimata njutningsmaskinen som tar dig till himmelska höjder! Zemalia är bättre än någon av sina konkurrenter på att suga och smeka.

Finns i lager
Dela

Zemalia – Den ultimata avsugningsmaskinen som känns som en äkta vara!

Låt oss presentera Zemalia Spaxia-X, den revolutionerande masturbatorn som får dina tidigare erfarenheter om fleshlights och fickvaginor att blekna i jämförelse. På riktigt. Med Zemalia i din hand är du aldrig ensam om nöjet. Denna teknologiska gudagåva är skapad för att överträffa det vanliga, och levererar sensationer som får dig att ifrågasätta verkligheten.

Zemalia är inte bara en simpel masturbator. Det är din personliga kompanjon som ställer alltid upp och ger dig en obeskrivlig njutning. Zemalia är det första onaniredskapet för män där man lyckats imitera en avsugning så nära att du inte märker skillnaden, möjligtvis tycker du att Zemalia gör jobbet bättre än någon annan. Glöm allt vad manuell stimulans heter. Zemalia gör allt jobb åt dig. För bara in din penis, sätt dig i fotöljen och börja med någon av de fem olika avsugningsstilarna. Med en knapptryckning byter du stil och programmen kommer i intensitetsordning. Höj upplevelsen ytterligare genom att sätta på vibrationerna, de är också fem att välja emellan och du kommer att uppleva något sensationellt - på riktigt. Kombinera dessa efter eget tycke för en symfoni av sensationer. När det väl är dags för ett avslut byter du till ett konstant sug med en enkel dubbelklickning och saken är biff.

Designad för att vara en av de tystare av masturbatorerna (även om den låter lite grand), kan du njuta utan att oroa dig för ovälkommen uppmärksamhet. Dessutom är den vattentät så du behöver inte oroa dig för att du stänker något över den.

Sleeven är mjukare än något annat material du har testad. Den är tillverkad av patenterat supermjukt silikon som känns så trovärdigt att du kommer undra varför du någonsin nöjde dig med mindre. Ändå lyckas den ge dig en ordentlig sugkänsla som du kommer att längta hem till. Glidmedel är verkligen att rekommendera. Det gör pricken över i:et. En vattenbaserad glidmedel är rekommenderad, men Zemalia tar mindre skada av silikonbaserade medel än sina konkurrenter tack vare det patenterade silikonet.

Med Zemalia kan du säga hejdå till det jobbiga med utbytbara batterier. Din nya kompis laddas på nolltid och en laddning kan ge dig oabryten njutning non-stop i hela två timmar!

Uppgradera din ensamtid till rena rama lyxstunden med Zemalia. Passa på nu när vi har ett oslagbart introerbjudande! Tillverkaren Zemalias produkter är kvalitet och njutning hand i hand.

VARNING! Denna produkt kan vara beroendeframkallande.


Läs en oberoende recension om den här produkten här