Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Flätad flogger

  • 249 kr

Rejäl piska med längd på nästan en meter. stadig och passar även för en erfaren bdsm utövare. Ger rejäla rapp som känns. Kvalitets PU-läder.

Finns i lager
Dela

Utforska dominansens konst med Jezebels stadiga flätade flogger

Låt varje rörelse bli en förförisk dans av makt och kontroll. Denna flogger är ett verktyg för den som vet att dominera är en skicklighetskonstform. Med nästan en meters längd ger denna flätade piska med tjocka remmar inte bara intrycket av auktoritet, utan levererar också kraftfulla rapp som vibrerar med intensitet och precision. 

Skapat för att hålla i de mest krävande av BDSM-sessioner, är detta instrument tillverkat av högkvalitativt PU-läder som inte bara är robust utan även estetiskt tilltalande, formad som en flätad hästsvans. Den stilsäkra designen kompletterar din dominanta persona och förstärker varje scen du skapar.

Är du redo att ta ditt sensuella spel till nästa nivå? Vare sig du är nybörjare eller erfaren utövare, kommer denna flogger att ge dig den makt och de sensationer du söker. Upptäck hur dess stadiga grepp och välbalanserade sväng kan förvandla dina fantasier till verklighet.

Välkommen till en värld där varje rapp berättar en historia om lust, makt och underkastelse.