Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Cuffs & halsband i exklusiv väska

  • 699 kr

Snyggt och stilrent set av hand- och fotbojor för den som uppskattar även det visuella utöver hur det känns.


Finns i lager
Dela

Cuffs samt halsband med koppel i en moderiktig och exklusiv väska

Detta exklusiva set med ett par handbojor, ett par fotbojor och ett halsband med koppel i guldfärgad metall kommer i en exklusiv, snygg och stilren väska som lätt kan användas även som en handväska. Ingen kommer att gissa sig rätt om innehållet. Bojorna kommer med två metall kedjor som kan användas för att koppla dem ihop eller för att koppla fast dess bärare. Kopplet är gjort av samma hållbara metallblandning och är till färgen guld. 

Detta set är perfekt för dig som uppskattar även det visuella utöver hur det känns. Den exklusiva väskan som dessa cuffs kommer i är så snygg att du kan visa upp den med stolthet bland alla andra (märkes)handväskor. Eller så kan du ha den som ett diskret handbagage när du ska på en snuskig träff hos grannen. Den fångar nämligen mer än bara uppmärksamhet, kanske även den som inte är uppmärksam...

Komfort och kvalitet i ett är vad detta set står för. Dessa är mycket bekväma att bära, skaver inte och är fodrade med ett mycket behagligt material. Själva produkten är hållbart och högkvalitativt PU-konstläder, som tål en hel del. Vi har detta set i bordeauxröda och sötrosa utföranden. Svårt att välja, när båda två ser riktigt bra ut. Denna exklusiva väska med de högkvalitativa uppsättning kan sammanfattas som BDSM Fashion, kanske till med BDSM Haute Couture för den modemedvetne kinkstern. Kanske inte konstigt, att på en kort tid har denna produkt blivit en av våra storsäljare.