Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Bondage kit 8 delar

  • 299 kr

Upptäck dina gränser med Bondage Kit 10 delar!Är du redo att ta steget in i en värld av njutning och kontroll? Med detta 10-delars set.


Finns i lager
Dela

Upptäck dina gränser med Bondage Kit 8 delar!

Är du redo att ta steget in i en värld av njutning och kontroll? Med detta 8-delars Bondage Kit från Jezebel.se kan du och din partner utforska era vildaste fantasier. Glöm trista kvällar med Netflix - det är dags att skruva upp spänningen!

I detta kit får du allt som behövs för att krydda tillvaron: mjukt fodrade hand- och fotbojor för den perfekta balansen mellan komfort och fasthet, en flogger som bjuder in till sensuella smekningar eller kittlande bestraffningar, samt en gagboll som garanterar tystnad när orden inte räcker till.

Men vänta, det finns mer! En dogtag för den undergivna att visa sin tillhörighet, ett koppel för lekfulla stunder av dominans, BDSM-rep som öppnar upp för kreativa bindningsmöjligheter och en ögonmask som höjer alla sinnen genom att ta bort synen.

Välj mellan flera heta färger och matcha med din stämning eller sovrummets inredning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom bondage, kommer detta kit att låta dig och din partner utforska nya dimensioner av intimitet. Lita på oss - ni kommer inte bli besvikna.

Låt Jezebel bli din guide i syndens labyrint - beställ Bondage Kit 8 delar idag och börja resan mot oändliga nattliga äventyr!