Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Rugby masturbator med dubbla motorer

  • 499 kr

Rugby - Masturbator med Motor, som är en njutning i en klass för sig. Låt oss introducera den ultimata spelkamraten som inte bara tål en omgång i halvlek.

Finns i lager
Dela

Rugby - Masturbator med dubbla motorer - en njutning i en klass för sig

Låt oss introducera den ultimata spelkamraten som inte bara tål en omgång i halvlek, utan garanterar dig fullständig tillfredsställelse från start till slut!
Jezebel.se presenterar stolt: Rugby -  Masturbator med dubbla motorer, din nya bästa lagkamrat på spelplan.

Denna innovativa manick är designad att se ut som en amerikansk fotboll som kan göra dina solo-tacklingar till sensationella touchdowns. Med sin öppna design passar den alla lagmedlemmar, oavsett storlek på utrustningen. Den hudliknande silikoninsidan är som en hemlig motståndare som med sina strategiskt placerade höjningar och kurvor masserar dig till extas – varje gång du tar bollen i hand.

Men vänta, det blir bättre! Inuti denna erotiska rugbyboll hittar du inte en utan två kraftfulla massagevibratorer som tar din lek till nästa nivå. Vibrationsstyrkan? Fullständigt justerbar, så att du kan välja om du vill ha en försiktig flört eller en fullblods ruckus. En enkel knapptryckning på bollens sida höjer vibrationernas intensitet direkt. Och när energin börjar sina? Ingen fara, den smidiga magnetkontakten ser till att din Rugby Masturbator laddas upp snabbare än du kan säga 'Try'! 

Så vad väntar du på? Ta tag i bollen och gör dig redo för en spelomgång där endast vinnare koras. Rugby finns nu hos oss – sugen på en spelomgång.