Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Satisfyer® Pro 2 Next generation

  • 399 kr

Hetast bland vibratorer för kvinnor! En beröringsfri storsäljare som ger hela 98% av användarna orgasm!

Finns i lager
Dela

Hetast bland vibratorer för kvinnor! En beröringsfri storsäljare som ger hela 98% av användarna orgasm!

Satisfyer Pro 2 Next Generation masserar klitoris med hjälp av lufttryck och vakuum, likt oralsex. Den är väldigt effektiv men samtidigt skonsam och ger dig sköna orgasmer, om och om igen genom att "suga" på klitoris inuti mynningen på vibratorn. Lufttryck stimulans gör att man inte domnar vilket kan hända med många andra typen av leksaker.

Med 11 olika stimulansmöjligheter kommer du hitta minst en som passar just dig och din lust. Då den är uppladdningsbar och därmed vattentät kan du njuta av den i duschen, där det är lättare att slappna av. Det mjuka och kroppsvänliga silikonet känns skönt mot huden.

En lufttrycksvibrator passar dig som har svårt att nå klimax. Använd den under onanilekar på egen hand, under smeksex eller omslutande samlag tillsammans med en partner.

Då Satisfyer Pro 2 har hela 11 olika program passar den både den erfarne och nybörjaren och speciellt dig som har stora krav på din njutning. Har du penis kan du stimulera strängen under ollonet med en Satisfyer Pro 2.

  • Stimulerar klitoris och runt den utan någon direktkontakt
  • Sugande känsla som liknar oralsex
  • Maximerar chanserna till en orgasm eller multipla sådana
  • Elva intensitetsnivåer - Alla hittar en som passar
  • 2 timmars batteritid -- Uppladdningsbar
  • Vattentät - Funkar i duschen (ej under vatten)
  • Bästa njutning med glidmedel


SÅ ANVÄNDER DU SATISFYER PRO 2 GENERATION 2:

Med hjälp av 2 knappar startar man, ändrar intensiteten samt stänger av stimulatorn. Detta går att göra samtidigt som du använder den.

använd fingrarna för att sära på blygdläpparna och placera munstycket runt klitoris. Dra upp intensiteten tills du känner ett sug/pirr i klitoris och njut.

Rengör produkten med ljummet vatten och mild tvål. Ta av munstycket för att få den riktigt ren och låt den sedan lufttorka.