Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Magic bath wand

  • 499 kr

Fyll upp ett varmt skönt skumbad, tänd ett par ljus och hoppa in tillsammans med din nya bästa badkamrat Magic Bath Wand.


Finns i lager
Dela

Fyll upp ett varmt skönt skumbad, tänd ett par ljus och hoppa in tillsammans med din nya bästa badkamrat Magic Bath Wand från EEMOL (Enjoy Every Moment of Life). Med denna 100% vattentäta massageapparat blir dina badstunder inte sig lika någon mer gång. Operera denna ergonomiska skönhet helt under vatten och nå till varje kroppshålighet tack vare det ergonomiskt kurvade handtaget med styrning av hela 20 olika massageprogram, som var och en kan massera dig till extas i åtta olika hastigheter och intensitetsnivåer.

Magic Bath Wand är tystlåten både ovan och under vatten så du kan njuta i lugn och ro utan några nyfikna frågor om vad det är som snurrar. Lite extra sting får du av apparatens ena sida där ytan är räfflad för din njutning, vi kallar den för "personal pleasure brush". Testa att lägga den på din klitta och prova dig fram till det perfekta vibrationprogrammet för att uppnå nya höjder som inte trodde ens fanns.

Magic Bath Wand är fullt uppladdningsbar med den medföljande laddaren som fungerar med vilken källa som helst, till och med uttaget i bilen. Den tysta, men starka motorn orkar vara till din tjänst hela två timmar oavbrytet. Det nåltunna laddningshålet är också helt vattentätt. 

Sitt namn till trots fungerar Magic Bath Wand även på torr land, men gör det genast fuktigt :-) och är en perfekt krydda i sänghalmen när du ska leka tillsammans med din partner. I och med apparatens mångsidiga användningsområden kommer ni inte ha en tråkig stund i sovrummet någonsin igen.

Magic Bath Wands masserande delar är tillverkade av "Food Grade" silikon, som är naturligtvis allergitestat. 

Det är lika bra att du fyller på med lite mer hett vatten för den här badstunden kommer att ta en stund... Have fun!