Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Appstyrd trippelstimulator

  • 349 kr

Det här är något du inte upplevt tidigare! Denna appstyrd trippelstimulator kan styras från andra sidan världen genom en app (nedladdning medföljer).

Finns i lager
Dela

Revolutionerande Appstyrd Trippelstimulator – Njutning utan gränser!

Är du redo för en sensation som kommer att föra dina sinnen på en resa jorden runt? Med vår appstyrda trippelstimulator, kan din njutning "overträffa alla dina tidigare erfarenheter!

Koppla upp dig mot ändlös spänning – oavsett om du befinner dig i salongens mörka hörn eller vid middagsbordet. Ladda ner appen (vi lovar, det är lättare än att swipea höger) och låt a någon annan ta kontrollen. Kanske är det din partner på andra sidan planeten eller bara den där busiga kompisen från jobbet...

Med nio oemotståndliga vibrationsmönster och steglös intensitetskontroll, kan du skapa en symfoni av njutning som dansar till tonerna av ditt eget begär. Detta underverk är så tyst att inte ens katten brevid dig kommer att höra ett pip.

Framtagen i bendbart kroppssäkert silikon, erbjuder den den mjuk och anpassningsbar upplevelse. Glöm krågliga batteribyten, detta smycke till sexleksak är helt uppladdningsbar med upp till 10 timmars standbytid och 3 timmars non-stop njutning. 

Ge dig själv eller din partner en biljett till paradiset med vår appstyrda trippelstimulator – Magin bokstavligen ligger i fingertopparna.