Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Dildo XL lila

  • 249 kr

Dildo XL Lila - Din nya bästa vän i lila!Träffa det lila lustundret som kommer att skaka om dina solo-sessioner och partnerspel!

Finns i lager
Dela

Dildo XL Lila - Din nya bästa vän i lila!

Träffa det lila lustundret som kommer att skaka om dina solo-sessioner och partnerspel! Vår Dildo XL Lila är inte bara en fröjd för ögat, den är också konstruerad för att ge maximal njutning. Med sin robusta sugpropp blir varje yta din nya lekplats - från duschkaklet till sovrumsbyrån. Och visst, den ser kanske ut som ett oskyldigt monster, men vänta bara tills du känner dess fulla potential!

Sugproppen är din biljett till handsfree-himmelriket och fungerar även perfekt som fäste för strap-on selen. Så oavsett om du föredrar att ta saker i egna händer eller dela med någon annan, är Dildo XL Lila redo att överträffa dina vildaste fantasier.

För dig som vet att storleken faktiskt spelar roll när det kommer till orgasmiska äventyr – låt denna mäktiga lila kämpe bli din guide till nya höjder av extas. Missa inte chansen att uppleva varför Dildo XL Lila snabbt blir en legend bland sexleksaker!