Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Vibrerande fjärrstyrd penisring

  • 249 kr

Ge ditt sexliv en elektrochock av njutning med vår Vibrerande Fjärrstyrd Penisring! Detta är inte bara en penisring, det är en biljett till sexnöjen.

Finns i lager
Dela

Ge ditt sexliv en elektrochock av njutning med vår Vibrerande Fjärrstyrd Penisring! Detta är inte bara en penisring, det är en biljett till ett erotiskt nöjesfält där attraktionerna aldrig tar slut. Håll ståndet som en hjälte och låt din partner styra showen med den fjärrstyrda funktionen. Tänk dig – mitt i akten, med ett tryck på knappen, skickar din partner dig på en berg-och-dalbana av vibrationer som får både dig och dem att jubla av glädje.

Denna magiska ring kommer att förse er båda med sinnrik stimulans som kan justeras efter stundens hetta. Vill du ha det mjukt och sensuellt eller vilt och hämningslöst? Inga problem! Med flera vibrationsnivåer är det bara fantasin som sätter gränserna för hur ni använder denna syndigt sköna uppfinning. Och misströsta inte, kära penisbärare – denna ring har designats med din komfort i åtanke, så att du kan fokusera på det riktigt roliga: att ge och ta emot obegränsad njutning.

Kom igen nu, våga vara lite busig och låt Jezebel.se leda dig in i framtiden för erotiskt nöje!