Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Analsköljning med flödeskontroll

  • 295 kr

Detta duschmunstycke med flödeskontroll i din hand gör analsköljningen till ett rent nöje. Passar till svenska standardstorlek av duschkoppling.

Finns i lager
Dela

Anala lekar är dess värre inga spontana nöjen utan förutsätter vissa förberedelser. Tarmsköljning eller analsköljning är en av dessa. Det kan upplevas svårt och jobbigt av många. Nu kan du säga hejdå till den känslan.

Detta praktiska och avancerade duschmunstycket gör analsköljningen lättare, snabbare och bekvämare än någonsin. Du byter ditt vanliga dusch handtag mot detta munstycke och sätter på vattnet, ljummet är att föredra. Du placerar munstyckets runda huvud mot din analöppning och öppnar försiktigt flödet med flödeskontrollen som sitter i munstycket. Du räknar till fem och släpper sedan ut allt för att upprepa proceduren så många gånger som det behövs. 

Tack vare att hålen i huvudet på munstycket är placerade åt samma håll stänker du inte vatten överallt (som kan vara problemet med många andra modeller) och kan göra sköljningen till och med sittandes på toaletten. Inget stök - bara rent resultat.

Manicken är lätt opererad, vem som helst lär sig att göra det på nolltid. Vi bifogar en rolig illustrerad svensk guide som tydligt tar upp allt du behöver veta om analsköljning. Med detta munstycke blir sköljningen ett rent nöje (pun intended).