Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Excel Power delay spray

  • 129 kr

Excel Power delay spray gör dig till sänghalmens sexmachine. Inga fler pinsamma för tidiga utlösningar - bara sex som ni båda njuter av - länge.

Finns i lager
Dela

Excel Power delay spray - Sexakten kan fortsätta

Har det hänt någon gång att du har kommit lite för tidigt? Att det roliga tog liksom slut lite för snabbt? Det kanske var lite för skönt för att du skulle kunna hålla emot längre? Och det kanske inte kändes som att du var den topp älskaren du vill vara?

Ingen fara. Det har hänt alla män någon gång. Men om det händer ofta, måste du vidta åtgärder för att förhindra detta. Masturberande träning med långa runkstunder kan hjälpa, men är sällan tillräckligt för att bli en uthållig älskare. Det finns dock en lösning på problemet! Excel Power är en delay spray med naturligt bedövande kinesiska örter och en skvätt lidokain. Den blandningen gör att du känner fortfarande lika mycket av det sköna i sexet, men orkar hålla på utan att komma betydligt längre.

Spraya Excel Power delay spray på din penis och ollon cirka 10 minuter innan sexakten och saken är kirrad!

Se bara till att sprayen har absorberats av din penis helt innan du börjar genom att exempelvis massera in medlet tills allting har absorberats. Tvätta händerna efter appliceringen. Om du ska ta emot oralsex, tvätta penisen innan din motpart börja suga för att förhindra att medlet hamnar i munnen på din partner och bedövar denne i munnen - speciellt om du nyligen sprayat på. Vid endast samlag är det bara att tuta och köra - länge.

Excel Power delay spray gör dig till sänghalmens sexmachine. Inga fler pinsamma för tidiga utlösningar - bara sex som ni båda njuter av till en fantastisk orgasm. För du vill ju ge njutning när du får njutning, eller hur? Det är där Excel Power delay spray blir din hemliga wingman och vapendragare. Beställ idag!