Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Avanafil (Genuin Spedra)

  • 939 kr

Avanafil är ett verksamt ämne som finns i en ny medicin mot erektil dysfunktion, Spedra.

Se ytterligare information

Dela

Vad är Avanafil?
Avanafil är ett verksamt ämne som finns i en ny medicin mot erektil dysfunktion, Spedra. Medicinen tiullverkas av läkemedelsföretaget Menarini. Spedra fungerar i stort sett som andra ED-mediciner fast snabbare än någon annan, nämligen inom 10 minuter.

Kan jag beställa Avanafil utan recept?
Nej. Avanafil (Spedra) är receptbelagt. Det går inte att köpa dessa mediciner lagligt utan recept. En läkare får utfärda ett recept på ett sätt som denne finner lämpligt. För detta krävs inte nödvändigtvis några fysiska besök. Du kan få medicin utskrivet exempelvis vid en konsultation på en app eller vid en konsultation online. 

Kan jag få ett recept utfärdat av en läkare?
Förutsatt att du uppfyller kriterierna för utskrivningen, kan du få ett recept utfärdat av en legitimerad läkare. Det går till så, att du genomför en läkarkonsultation online hos en av Storbritanniens största apotekskedjor Euroclinix. I praktiken fyller du i en skriftlig hälsodeklaration, som en av apotekets läkare sedan tar del av. Lider du av erektil dysfunktion och det inte finns några risker för allvarliga biverkningar, utfärdar läkaren ett vanligt och riktigt recept till dig, Detta är en konfidentiell process, precis som en fysisk läkarkontakt. Apoteket skickar sedan genuin medicin till dig. Det tar 2-5 dagar innan du har medicinen i brevlådan.

Påbörja konsultation
Du kan påbörja din konsultation direkt på apotekets tjänst online. Klicka här för att påbörja processen. Jezebel.se har inga apoteksrättigheter. Därför är det inte heller vi som säljer eller distribuerar medicinen. För att kunna få ett riktigt recept och för att kunna köpa denna medicin, måste du genomföra undersökningen på apotekets egen tjänst. Frågorna du besvarar är på svenska och dina svar översätts automatiskt till engelska,.

Bipacksedel och information
På Euroclinix hemsida hittar du utförlig information om medicinen, dess effekt och eventuella biverkningar samt preparatets bipacksedel.