Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Pro svans flogger

  • 399 kr

Professionell flogger till vana bdsm utövare. Rejält robust PU-läder som håller. Mäktigt handtag, snygg design. inget för nybörjare.Finns i lager
Dela

Pro Svans Flogger

Förstärka din BDSM-upplevelse med den professionella Pro svans flogger. Detta är inte bara en flogger, det är ett mästerverk designat för den erfarne utövaren som vet att kvalitet och styrka går hand i hand. Tillverkad av hållbart PU-läder som lovar lång livslängd och robusthet, denna flogger kombinerar funktion med estetik.

Med sitt imponerande handtag erbjuder den en ojämförbar balans och grepp, vilket ger dig full kontroll över varje rörelse och slag. Dess eleganta design speglar den makt och dominans som kan uttryckas genom dess användning. Även om den inte rekommenderas för nybörjare på grund av sin intensitet, är detta verktyg perfekt för dem som söker att ta sina sessioner till en ny nivå av passion och precision.

Lätta inte på takten, utforska gränserna och ge efter för de djupaste lustarna med denna professionella flogger - en symbol för styrka inom BDSM-kulturen.