Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Buttplug med koppel, bjällra & sten M

  • 269 kr

Utforska dina syndiga sidor med Jezebels exklusiva buttplug! Låt oss presentera en frestande skönhet som kommer att få ditt hjärta att klappa.


Finns i lager
Dela

Utforska dina syndiga sidor med Jezebels exklusiva buttplug!

Låt oss presentera en frestande skönhet som kommer att få ditt hjärta (och andra delar) att klappa lite extra. Med dess droppformade design och ett lyxigt glimmande steninlägg, är den här buttpluggen allt annat än vanlig. Och vänta bara tills du hör bjällrorna klinga – varje rörelse blir till en symfoni av lustfyllda toner!

Till detta erotiska mästerverk följer även ett koppel med ketting, perfekt för dig som gillar att leda eller ledas. Koppelns längd på 1,5 meter ger er friheten att utforska era gränser på nytt sätt. Och med en vikt på 218 gram vet du att du har något substantiellt att hantera.

Glöm inte, storleken har betydelse – och i det här fallet bjuder vi på tre olika varianter! Den här buttpluggen oavsett storlek är redo att fylla dig med glädje (och lite till). Så vad väntar du på? Unna dig själv eller din partner en upplevelse utöver det vanliga. Kom ihåg, Jezebel.se är ensamma om att ha denna syndfulla skatt i Sverige - den hittar du inte någon annanstans.

Beställ nu och låt Jezebel leda vägen till himmelska njutningar...