Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Penisring med anal vibrator

  • 249 kr

Utforska njutningens nya dimensioner med vår Penisring med Anal Vibrator! Det här är inte bara en sexleksak, det är en biljett till ett erotiskt äventyr.

Finns i lager
Dela

Utforska njutningens nya dimensioner med vår Penisring med Anal Vibrator! Det här är inte bara en sexleksak, det är en biljett till ett erotiskt äventyr där din hårdhet och hennes lust möts i en himmelsk symfoni. Med denna sensationella uppfinning kan du uppleva den legendariska kombinationen av stenhård erektion och intensiv prostatastimulans. Och vet du vad? Den är lika flexibel som ditt sexliv borde vara – dess elastiska material omfamnar alla storlekar och former som en kärleksfull partner.

Och oroa dig inte för småsaker som batterier – de kanske inte ingår, men vi vet att du är en problemlösare som hittar två AA-batterier snabbare än du kan säga 'orgasm'. Så varför vänta? Ge dig själv (och kanske någon annan) den gåvan ni verkligen förtjänar. Beställ din Penisring med Anal Vibrator idag och låt Jezebel.se vara din guide i syndens underbara värld!